İZMİR / BORNOVA - Şehit Tahsin Gerekli Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

....
Evka3 Mahallesi 129 Sokak No 27 BORNOVA / İZMİR
Vizyon
Özel gereksinimli öğrencilerimizin, tüm gelişim alanlarında ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazandırıp, hayata en iyi biçimde hazırlanmalarını sağlayarak tercih edilen bir okul haline gelmek
Misyon
Başarının adresi Şehit Tahsin Gerekli Eğitim Uygulama Okulu …Sabırla, güvenle, sevgiyle her engeli aşarız.... Eğitimin ışığı başarının yolunu aydınlatır. Bizim için gerçek başarı öğrencilerimize en iyi şartlarda ve standartlarda, eğitim, öğretim ortamı sunarak, öğrencilerimizin günlük yaşamlarını bağımsız gerçekleştirmelerini sağlayıp, bilgi beceri ve donanımlarını geliştirerek hayata katılımlarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tamgün
Ulaşım
4. SANAYİ BÖLGESİNDEN GEÇEN OTOBÜSLER VE BORNOVA MERKEZ DOLMUŞ SON DURAĞINA 900 METRE UZAKLIKTA
İLÇE MERKEZİNE 3.7 KM İL MERKEZİNE 14 KM UZAKLIKTA